IRANDOWNLOAD جدیدترین وبه روز ترین سایت دانلود درکشور
دیتا شیت ATMEGA16-16L

دانلود 

 
مقدمه ای بر زبان اسمبلی و میکرو AVR - به همراه پروژه تستر کی برد

دانلود

password : www.ir-micro.com

 معرفی خانواده XMEGA AVR

دانلود





تاريخ : پنج شنبه 23 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط IRANDOWNLOAD
کتاب آموزش مقدماتی avr برای تازه کارها

دانلود

دیتاشیت ATMEGA32

دانلود





تاريخ : پنج شنبه 23 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط IRANDOWNLOAD
آشنایی با میکرو کنترلر AVR و نرم افزار CodeVision

فهرست مطالب به شرح زیر است:

آشنایی با AVR

معرفی میکرو کنترلر AVR

آشنایی با برنامه Code Vision AVR

ارتباط سریال و LCD

دانلود





تاريخ : پنج شنبه 23 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط IRANDOWNLOAD
آموزش مقدماتی AVR به زبان بیسیک-سری اول

خیلی از دوستان می خواهند که یادگیری avr  را اغاز کنند برای یادگیری می توان زبان های بیسیک و سی و … را نام برد که در این قسمت فعلا اموزش زبان بیسیک را اغازمی کنیم  در قسمت زیر ۵ پروژه را گذاشتیم که از ساده ترین پروژه ها می باشد و مناسب برای افراد  اماتور می باشد.

 

پروژه در یک فایل zip  می باشد که شامل نقشه مدار در قالب pdf  و برنامه است که باید ان را توسط نرم افزار  bascom avr که کامپایلر زبان بیسیک برای میکرو کنترلر های  avr  میباشد ان را باز کنید و بر روی ای سی پروگرام نمایید.

میکرو مورد استفاده دراین پروژه ها Atmega8  می باشد.(فعلا در این پروژه ها نیازی به تغییر در فیوز بیت های میکرو نیست و با پروگرام کرن برنامه می توانید مدار را تست نمایید

پسورد تمامی فایل های زیر : www.yazdkit.com

1:در این پروژه یک ال ای دی به میکرو متصل شده که هر ۱ ثانیه یک بار چشمک می زند.

جهت دانلود فایل اموزش ای وی ار -ال ای دی بر روی عکس زیر کلیک نمائید.

 2:در این پروژه یک کلید و یک led  به میکرو متصل شده که با زدن کلید ال ای دی به مدت ۲۰۰ میلی ثانیه روشن مانده و دوباره خاموش می شود.

جهت دانلود فایل اموزش ای وی ار -کلید بر روی عکس زیر کلیک نمائید.

3:در این پروژه یک ال سی دی ۱۶*۲  به میکرو متصل شده و در خط اول ان ادرس سایت و در خط دوم ایمیل سایت را نوشته است .بعد از بستن مدار و پروگرام کردن برنامه بر روی ان پتانسیومتر را تغییر بدهید که باعث تغییر کنتراست lcd  شده و می توانید نوشته های بر روی ال سی دی را ببینید.

جهت دانلود فایل اموزش ای وی ار -ال سی دی بر روی عکس زیر کلیک نمائید.

4:در این پروژه دو کلید به میکرو متصل شده و ۸ عدد ال ای دی به یک پورت متصل شده که با زدن یک کلید خروجی ال ای دی ها به صورت باینری روشن شده و با زدن همان کلید خروجی ها افزایش می یابد و زدن یک کلید دیگر خروجی ال ای دی که به صورت باینری روشن شده وافزایش یافته بود کاهش می یابد .(یعنی خروجی به صورت ۱-۲-۳-۴-… به صورت باینری در خروجی نشان داده می شود و بالعکس)

جهت دانلود فایل اموزش ای وی ار -خورجی با ال ای دی بر روی عکس زیر کلیک نمائید.

5:در این پروژه یک lcd  و یک کی برد ۴*۴ به میکرو متصل شده و با زدن کی برد مقدار کلید وارد شده ان بر روی ال سی دی نمایش داده میشود.

جهت دانلود فایل اموزش ای وی ار -کی برد و ال سی دی بر روی عکس زیر کلیک نمائید.





تاريخ : پنج شنبه 23 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط IRANDOWNLOAD
.

آموزش avr :کتابچه که امروز برای شما آماده کرده ایم اموزش avr میباشد که برای کسانی که میخواهند avr را به زبان بیسیک یاد بگیرند مناسب هستش. این کتابچه در قالب ۳ فایل با فرمت پی دی اف (pdf) میباشد که در ان به آموزش Avr به زبان بیسیک پرداخته است.

دراین کتابچه اموزشی به آموزش و نحوه برنامه نویسی پرداخته شده است و کامل هست و تمام دستورات (اکثریت قریب)در آن آورده شده است.

این کتابچه در فرمت فایل پی دی اف (pdf) جهت دانلود قرار داده شده است و حجم ان نیز حدود ۸۵۰ کیلو بایت میباشد.

پسورد فایل :www.yazdkit.com

جهت دانلود فایل آموزش avr بر روی عکس زیر کلیک نمائید.





تاريخ : پنج شنبه 23 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط IRANDOWNLOAD




تاريخ : چهار شنبه 22 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط IRANDOWNLOAD

فروشگاه قطعات الکترونیکی برای نیازمندان به قطعات





تاريخ : چهار شنبه 22 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط IRANDOWNLOAD

آموزش مونتاژ تابلوروان 1

 

آموزش مونتاژ تابلو روان با ماژول های LED آماده. چنانچه تمامی مراحل را به دقت و با توجه به تصاویر دنبال نمایید، در عرض چند دقیقه با اصول مونتاژ تابلوروان آشنا شده و بدون نیاز به دانستن علم الکترونیک و یا اصول برنامه نویسی قادر خواهید بود در عرض چند ساعت یک تابلو روان حرفه ای با کیفیت و با قابلیت های بسیار عالی بسازید.

 

آشنایی با ماژول های LED

در تصویر زیر دو عدد ماژول LED مشاهده می شود که یکی از سمت اصلی و دیگری از پشت در تصویر مشهود است.

ماژول های LED دارای مشخصه های فنی زیادی می باشند اما چند مشخصه مهم آنها را که لازم است حتماً بدانید در این بخش بررسی می کنیم.

مهمترین مشخصه رنگی است که ماژول LED تولید می کند. LED های مورد استفاده در ماژول ها ممکن است قرمز، سبز، آبی، سفید و یا ترکیبی از اینها باشند. در ماژول LED قرمز که در تصویر مشاهده می شود تنها از LED قرمز استفاده شده است.

در ماژول LED سبز تنها از LED سبز، در ماژول آبی تنها از LED آبی و در ماژول سفید تنها از LED سفید استفاده می شود. اینگونه ماژول ها را ماژول های LED تک رنگ می گوئیم که به ترتیب با علامت های اختصاری 1R و 1G و 1B و 1W نشان می دهند.

 

اما در ماژول هایی که قادر به تولید دو رنگ مختلف هستند و گاهی آنها را Dual می گویند از دو عدد LED استفاده شده است. اساس کار این ماژول ها به این صورت است که اگر یکی از این دو LED به تنهایی روشن شوند، به ازای هر کدام یک رنگ به خصوص تولید می شود و اگر هر دو LED با هم روشن شوند مشترکاً رنگ سومی را تولید می کنند. این ماژول ها اغلب از LED قرمز و LED سبز ساخته می شوند و با علامت اختصاری 1R1G نشان داده می شوند.

 

ماژول های دیگری هستند که از دو LED قرمز و یک LED سبز ساخته می شوند. گاهی نیز به جای LED سبز از LED آبی استفاده می شود. این ماژول ها سه رنگ مختلف را بسیار واضح تر از ماژول های Dual تولید می کنند و حتی قادر به تولید رنگ های دیگری هم هستند. اینگونه ماژول ها به اختصار 2R1G و 2R1B نامیده می شوند.

 

نوع دیگری از ماژول وجود دارد که آنها را RGB می نامند . در ساخت این مدل از ماژول ها از سه مدل LED استفاده شده است که یکی قرمز ، یکی سبز و دیگری آبی می باشد . این ماژول ها با استفاده از ترکیب رنگ های اصلی قادر به تولید طیف متنوعی از رنگ ها هستند.

 

در نهایت ماژول های دیگری ساخته می شوند که در آنها از دو LED قرمز، یک LED سبز و یک LED آبی استفاده شده است. این ماژول ها را با علامت اختصاری 2R1G1B نشان می دهند.

این ماژول ها قادر به تولید 16 میلیون رنگ می باشند و نسبت به ماژول های RGB رنگ های به مراتب بیشتری تولید می کنند. از ماژول 2R1G1B بیشتر برای ساخت تلویزیون شهری استفاده می شود.

 

مشخصه دیگری که در مورد ماژول های LED مهم است، دات پیچ یا Pixel Pitch است. دات پیچ فاصله مرکز تا مرکز پیکسل های ماژول است و معمولاً برحسب میلی متر بیان می شود. یک پیکسل در ماژول های تک رنگ از یک LED، در ماژول های Dual از دو LED مجاور هم، در ماژول های 2R1G و 2R1B و RGB از سه LED مجاور هم و در ماژول های 2R1G1B از کنار هم قرار گرفتن چهار LED تشکیل می شود. مثلاً دات پیچ ماژول قرمز در تصویر فوق 10 هست چون فاصله مرکز تا مرکز دو LED مجاور معادل با 10mm است.

 

مشخصه مهم دیگری که باید در مورد ماژول های LED در نظر داشت ابعاد آن است. ماژول های LED در ابعاد مختلفی نظیر 320mm*160mm و 160mm*160mm و 200mm*200mm و 256mm*128mm ساخته می شوند که باید بسته به ابعاد تابلو روان تعدادی از ماژول ها را در عرض  و تعدادی را در ارتفاع قرار داد تا به سایز مورد نظر رسید.

 

آخرین مشخصه ای که باید در نظر داشت میزان درخشندگی یا همان Luminance ماژول LED است. درخشندگی یک ماژول نشان دهنده میزان شدت نور بر حسب شمع در متر مربع است و واحد آن cd/m2 می باشد. این واحد در سیستم استاندارد SI به صورت Candela per Square Metre مشخص می شود. یکی از پارامتر هایی که در کیفیت یک ماژول LED مؤثر است و قیمت آن را نیز تحت تأثیر قرار می دهد همین مشخصه می باشد.


ادامه دارد …

 

تهیه و تنظیمrezaarasteh

 

لینک منبع:

http://www.kiasell.com/instruction1.html

 




تاريخ : چهار شنبه 22 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط IRANDOWNLOAD
آخرین مطالب

صفحه قبل 1 ... 3 4 5 6 7 ... 14 صفحه بعد

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی