IRANDOWNLOAD جدیدترین وبه روز ترین سایت دانلود درکشور

آموزش مونتاژ تابلوروان 2

 

آشنایی با برد کنترل تابلو روان

قطعه دیگری که برای ساخت تابلو روان به آن نیاز دارید، برد کنترل تابلو روان است. برد کنترل در خانواده های مختلفی ساخته می شوند.

 

برخی از معروف ترین آنها:

.         • سری HD برای تابلو های تک رنگ تا سه رنگ

        • سری M برای تابلو های رنگی و تلویزیون شهری

.         • سری C-Power بیشتر برای تابلو های طیف دار

  


از نکات دیگری که باید در انتخاب یک برد کنترل مد نظر قرار داد حداکثر تعداد پیکسل هایی است که یک برد کنترل می تواند در عرض  و ارتفاع راه اندازی کند و این با توجه به پیکسل های تابلو نهایی تعیین می گردد.

 

نکته دیگر پروتکل ارتباطی است که تابلو می تواند از طریق آن برنامه ریزی شود. این پروتکل از پورت های استاندارد کامپیوتر بهره می گیرد. پورت هایی نظیر COM و LAN و USB که طریقه ارتباط با کامپیوتر را مشخص می کنند. در کل برد کنترل تابلو در واقع وظیفه کنترل و مدیریت تک تک پیکسل ها را در هر یک از ماژول ها به عهده دارد. این عمل توسط برنامه نوشته شده در برد کنترل و همچنین ریزپردازنده ای که در برد کنترل قرار دارد انجام می شود.

 

ادامه دارد …

 

تهیه و تنظیم: rezaarasteh

 

لینک منبع:

http://www.kiasell.com/instruction1.html

 




تاريخ : چهار شنبه 22 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط IRANDOWNLOAD

آموزش مونتاژ تابلوروان 3

 

آشنایی با منبع تغذیه تابلوروان

پاور یا منبع تغذیه وظیفه تأمین جریان لازم برای راه اندازی ماژول ها و برد کنترل را به عهده دارد.

در تابلو های روان LED معمولاً از منابع تغذیه سوئیچینگ با جریان نسبتاً بالا استفاده می شود. منبع تغذیه در تابلو های روان ولتاژ متناوب و بالای برق شهر را به یک ولتاژ مستقیم و در حد 5 یا 12 ولت تبدیل می کند.

توجه به این نکته بسیار مهم است که تعداد منابع تغذیه در یک تابلو به تعداد ماژول های بکار رفته در آن و همچنین میزان درخشندگی ماژول ها بستگی دارد. مثلاً برای راه اندازی ماژول های P10-1R که ماژول قرمز با 3500cdm هستند و بالاترین درخشندگی را در نوع خود دارند، به ازای هر 6 یا 8 عدد ماژول یک منبع تغذیه باید در نظر گرفته شود.

 

آشنایی با کابل تغذیه

کابل تغذیه سیمی است دو رشته که یک رشته آن مشکی و رشته دیگر قرمز رنگ است و برای انتقال جریان از منبع تغذیه به ماژول ها استفاده می شود.

در تغذیه یا برق رسانی ماژول ها و همچنین برد کنترل دقت کنید که سیم مشکی را به ترمینال های GND و سیم قرمز را به ترمینال هایی با علامت VCC و یا V+ متصل کنید.

چنانچه به یک ماژول و یا برد کنترل، تغذیه برعکس متصل شود آن ماژول و یا برد کنترل به سرعت خواهد سوخت.

 

آشنایی با کابل دیتا

کابل فلت یا دیتا وظیفه انتقال داده ها را از برد کنترل بین تمام ماژول های یک ردیف تابلو بر عهده دارد. این کابل اطلاعات را در یک ردیف خاص از تابلو از برد کنترل به اولین ماژول و سپس از اولین ماژول به دومین ماژول و الی آخر منتقل می کند. در واقع ماژول ها در یک ردیف تابلو به صورت پشت سر هم ( سری ) مانند واگن های قطار متصل می شوند. خروجی ماژول آخر در یک ردیف همیشه آزاد است.

 

آشنایی با واشر آب بندی

واشر آب بندی نیز برای جلوگیری از نفوذ آب و باران به داخل تابلو بکار می رود.

بیشتر سازندگان تابلو از این واشر استفاده نمی کنند و چون اسکلت و بدنه تابلو را بر اساس سلیقه و امکانات خود می سازند، معمولاً از این واشر بی نیازند و برای آب بندی تابلو خود، شکاف بین ماژول ها و درب تابلو را با چسب های مخصوص آب بندی می پوشانند.

 

تمام قطعاتی را که برای مونتاژ یک تابلوروان نیاز است در تصویر زیر گنجانده شده:

 

 

ادامه دارد … 

 

تهیه و تنظیم:rezaarasteh

 

لینک منبع:

http://www.kiasell.com/instruction1.html

 




تاريخ : چهار شنبه 22 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط IRANDOWNLOAD

آموزش مونتاژ تابلوروان 4

 

مونتاژ تابلو روان

در این مرحله روش مونتاژ تابلو روان با ماژول های LED شرح داده می شود.

  Figure 1 نمایی از پشت یک ماژول LED قرمز رنگ با دات پیچ 10 را نشان می دهد. تنها مواردی که برای کار با اینگونه ماژول ها لازم است بدانید سه چیز است. هر ماژول دارای دو پورت 16 پین IDE است که آنها را هاب می گویند. هاب ها بر اساس پروتکل انتقال داده ای که دارند دارای مدل های مختلفی هستند. مدل هایی نظیر HUB-12 و HUB-8 در ماژول های LED به وفور استفاده می شوند. در ماژول مورد بحث ما از دو HUB-12 استفاده شده است که یکی از آنها ورودی و دیگری خروجی است. اصولاً هر ماژول یک هاب ورودی و یک هاب خروجی دارد. هاب ورودی اطلاعات را از ماژول قبل دریافت کرده و هاب خروجی اطلاعات را به ماژول بعد منتقل می کند.

 

هر ماژول همچنین دارای پورت دیگری است که ترمینال تغذیه نام دارد و برای اعمال جریان منبع تغذیه به ماژول استفاده می شود این ترمینال دارای دو پین است که یکی با علامت VCC و دیگری با GND مشخص شده است. ولتاژ مثبت منبع تغذیه را که با V+ نشان داده شده است را به کمک کابل تغذیه به پین VCC تمامی ماژول ها اتصال می دهند و ولتاژ صفر منبع تغذیه را نیز که با GND نشان داده شده است را به کمک کابل های تغذیه به پین GND تمامی ماژول ها اتصال می دهند. 

 

اکنون مونتاژ تابلو را شروع می کنیم.

برای اتصال ماژول ها به یکدیگر، مطابق Figure 2 با کمک کابل های فلت و به صورت پشت سر هم همانند واگن های قطار، ماژول ها را به تعداد مورد نیاز در یک ردیف قرار می دهیم. توجه داشته باشد که هر کابل فلت، هاب خروجی ماژول سمت چپ را به هاب ورودی ماژول سمت راست متصل می نماید. بعد از اتصال تعداد ماژول های مورد نیاز در سطر اول، شروع به اتصال ماژول های سطر بعدی به یکدیگر می کنیم تا کلیه سطر ها ایجاد شوند. برای اطلاع از اینکه یک برد کنترل تا چه تعداد ماژول را راه اندازی می کند، به مشخصه پیکسل آن برد کنترل توجه کنید. در این آموزش برد کنترل مورد استفاده HD-S است و می تواند تا دو ماژول در ارتفاع و شانزده ماژول در عرض (سطر) را پشتیبانی کند چرا که مشخصه پیکسل آن برای تابلو تک رنگ معادل 512*32 پیکسل می باشد. یعنی یک تابلو  حداکثر تا ابعاد 5.12 متر عرض و 32 سانتی متر ارتفاع. در اتصال ماژول ها به یکدیگر دقت کنید که ماژول های موجود در یک سطر به ماژول های سطر دیگر هیچ ارتباطی با کابل فلت ندارند و فقط ترمینال تغذیه آنها به هم متصل است.

توجه داشته باشید که هاب خروجی آخرین ماژول در هر سطر به جایی متصل نمی شود و رها می شود. نکته دیگر اینکه همانند شکل فوق چنانچه لازم شد که تغذیه یک ستون از ماژول ها از ستون دیگری منشعب شود، با رعایت علامت تغذیه و با کمک یک زوج سیم برق 1.5 آنها را به یکدیگر متصل نمایید . توجه کنید که VCC را به VCC و همچنین GND را به GND وصل نمایید.

 

اکنون نوبت به اتصال برد کنترل به ماژول هاست. در Figure 2 به سمت چپ ترین ماژول در هر ردیف توجه کنید. هاب وردی هر یک از ماژول های ابتدای ردیف (سمت چپ ترین ماژول در هر ردیف) به برد کنترل وصل می شوند. در اکثر قریب به اتفاق ماژول ها از جمله ماژول موجود در تصویر از HUB-12 استفاده شده است. روی برد کنترل تابلو ممکن است هم HUB-12 و هم HUB-08 وجود داشته باشد اما با توجه به اینکه هاب ماژول مورد بحث ما HUB-12 می باشد، تنها از پورت هایی روی برد کنترل استفاده می کنیم که با HUB-12 مشخص شده اند.

با توجه به Figure 3 مشاهده می شود که کابل فلت ورودی از اولین ردیف تابلوروان (ردیف بالا) به هاب شماره یک از برد کنترل یعنی هابی که با علامت 1*12 مشخص شده وصل می شود . به همین ترتیب کابل فلت ورودی از ردیف دوم به هاب شماره دو از برد کنترل یعنی هابی که با علامت 2*12 مشخص شده است وصل می شود و به همین ترتیب برای ردیف های بعدی این روال تکرار می گردد. اگر در حین کار متوجه شدید که کابل های فلت برای اتصال به برد کنترل کوتاه هستند، می توانید به کمک یک تکه کابل فلت 16 رشته ای به طول لازم و دو عدد کانکتور IDE خودتان کابل فلت بسازید.

 

توجه: کابل فلت را از سمتی به برد کنترل متصل کنید تا سر بالای هاب روی ماژول LED با مثلث کوچک هاب روی برد کنترل منطبق گردد. در تصویر فوق این مثلث کوچک را کنار هر هاب مشاهده می کنید.

ترمینال های منبع تغذیه نیز در Figure 3 قابل مشاهده است که به ترتیب از سمت چپ بررسی می کنیم.

دو ترمینال اول را به دوشاخه ای متصل می کنیم که قرار است به برق شهر وصل شود. جابجا بستن این دو ترمینال مشکلی ایجاد نمی کند. ترمینال بعدی که با علامت زمین مشخص شده را نیازی نیست به جایی متصل کنید. سه ترمینال بعدی که با علامت COM نشان داده شده اند در واقع خط تغذیه صفر هستند که باید به ترمینال GND روی ماژول ها و برد کنترل متصل شود. این سه ترمینال با هم تفاوتی ندارند و همگی یکی هستند و برای راحتی کار در سیم بندی سه عدد ترمینال منظور شده است. سه ترمینال بعدی که با علامت V+ نشان داده شده اند ولتاژ 5V+ یا همان VCC هستند که باید به ترمینال VCC روی ماژول ها و ترمینال مثبت روی برد کنترل متصل شوند. این سه ترمینال نیز با هم تفاوتی ندارند.

 

برای برنامه ریزی تابلو با کمک یک کابل که یک سر آن پورت COM نری و سر دیگر آن پورت COM مادگی است، برد کنترل را به کامپیوتر متصل کنید. این کابل تنها سه اتصال دارد که به شرح زیر می باشد. از پورت COM نری به پورت COM مادگی به ترتیب پین 5 به 5 و پین 3 به 3 و پین 2 به 2 متصل می باشد.

این کابل را خودتان می توانید بسازید و یا می توانید یک کابل RS-232 استاندارد از بازار تهیه کنید.

 


ادامه دارد … 

 

تهیه و تنظیم: rezaarasteh 

لینک منبع:

http://www.kiasell.com/instruction1.html

 




تاريخ : چهار شنبه 22 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط IRANDOWNLOAD

آموزش مونتاژ تابلوروان 5

 

آموزش کار با نرم افزار HD2010

در این مرحله چگونگی طراحی برنامه برای تابلو به صورت بسیار مختصر شرح داده می شود. هدف ما در این بخش آموزش کامل نرم افزار نیست بلکه هدف آشنایی اولیه با نرم افزار است تا شما بتوانید اولین تابلو خود را به سرعت راه اندازی کرده و رفته رفته با کمی تمرین مهارت بیشتری پیدا کنید. این نرم افزار بسیار ساده است و برای فراگیری کامل آن نیازی به آموزش های زیاد ندارد و با کمی تمرین خودتان از تمام امکانات و چگونگی کار با آن مطلع می شوید. برای برنامه ریزی تابلو های روان نرم افزار های متعددی موجود است که با توجه به مدل برد کنترل از نرم افزار به خصوصی استفاده می شود.

در این آموزش به دلیل اینکه قصد استفاده از برد کنترل مدل HD-S را داریم و همچنین به دلیل سادگی آن برای یک تازه کار، نرم افزار HD-2010 را انتخاب کرده ایم. در ابتدا این نرم افزار را دانلود کرده و سپس نرم افزار را روی کامپیوتر خود نصب نمایید. این نرم افزار به راحتی و به سرعت هم در ویندوز XP و هم در ویندوز Seven نصب می شود.

پس از نصب نرم افزار، کلیه سیم کشی های تابلو خود را به دقت بررسی کنید تا از صحت آنها مطمئن شوید. خصوصاً به خطوط تغذیه توجه ویژه ای داشته باشید چرا که یک اشتباه منجر به سوختن یک یا چند ماژول و یا برد کنترل خواهد شد. حال به کمک کابل برنامه ریزی که در مرحله قبل روش ساخت آن را توضیح دادیم برد کنترل را به کامپیوتر متصل کنید و تابلو را به برق بزنید. روی آیکن برنامه HD در Start ویندوز کلیک کرده و آن را باز کنید. در صورتی که قبل از باز شدن نرم افزار پنجره ای کوچک با عنوان Screen Parameters Setting باز شد، بوسیله علامت ضربدر گوشه بالا در سمت راست آن را بندید. در ابتدا تنها نوار منو و نوار ابزار فعال است. کلیه ابزار های مهم برای کار با این نرم افزار در نوار ابزار قابل مشاهده است و تمام این ابزار ها از طریق منو ها نیز قابل دسترس هستند لذا فقط به معرفی و چگونگی کار با ابزار های موجود در نوار ابزار اکتفا می کنیم. شکل زیر محیط نرم افزار را در حالت اولیه نشان می دهد.  

 

معرفی ابزار های این نرم افزار را از سمت چپ شروع می کنیم.

 

ابزار Program : در هر اسلاید یا نمایش تابلو یک Program که شما ایجاد می کنید به ترتیب به نمایش در خواهد آمد پس به تعداد اسلاید هایی که قرار است تابلو نمایش دهد باید Program ایجاد گردد. تعداد حداکثر Program هایی که می توان ایجاد کرد به مقدار ظرفیت حافظه برد کنترل و به اطلاعاتی که در هر Program قرار داده ایم بستگی دارد. هر Program تنها قادر به نگهداری یک شیء است مگر اینکه در آن اسلاید صفحه نمایش به چند ناحیه تقسیم شده باشد. تعداد ناحیه های قابل تقسیم بندی در یک صفحه نمایش به مدل برد کنترل بستگی دارد. برای اطلاع از تعداد ناحیه هایی که هر برد کنترل می تواند در یک صفحه نمایش ایجاد کند به مشخصات برد کنترل مورد نظر مراجعه کنید. پس هر Program چنانچه صفحه نمایش تقسیم بندی شده باشد می تواند به تعداد تقسیمات صفحه، در خود شیء نگه دارد. فعلاً با تقسیم بندی صفحه کاری نداشته باشید و فقط در نظر داشته باشید که هر Program باید حاوی یک شیء باشد. اما شیء چیست؟  به ابزار هایی مانند Text و Hypertext و Time و Clock و Count و Temp شیء می گوئیم. اکنون هر یک را معرفی می کنیم.


ابزار Text : برای قرار دادن متن و نوشته در یک Program از این ابزار استفاده می شود. این ابزار می تواند متن شما را با هر فونت و با هر زبانی که در کامپیوتر تان نصب است نمایش دهد. این نرم افزار قادر است متن شما را با افکت های بسیار متنوعی که شما انتخاب می کنید در صفحه وارد و یا از آن خارج نماید.

 

ابزار Hypertext : برای وارد کردن یک تصویر خارجی و یا یک انیمیشن خارجی به Program از این ابزار استفاده می شود. تصویر می تواند با فرمت های مختلفی نظیر jpg و jpeg و gif و png و bmp باشد. انیمیشن نیز باید با فرمت gif Animation تهیه شود. نرم افزار های مختلفی نظیر SWiSH Max و Adobe Flash وجود دارند که می توان از آنها برای ساخت انیمیشن های بسیار زیبا استفاده کرد و با این نرم افزار در تابلو به نمایش در آورد. از این ابزار می توان برای ساخت و یا وارد کردن نوشته های متحرک نیز استفاده نمود.

 

ابزار Time : با استفاده از این ابزار می توان یک ساعت و تقویم در Program وارد کرده تا در یک اسلاید در صفحه نمایش ظاهر شود. از این ابزار می توان برای نمایش زمان و تاریخ فعلی در تابلو استفاده کرد.

 

ابزار Clock : با استفاده از این ابزار می توان یک ساعت عقربه ای را در صفحه نمایش تابلو به نمایش درآورد تا زمان فعلی را به صورت عقربه ای نشان دهد. برای این کار باید این ابزار را در یک Program وارد کرده تا در یک اسلاید به نمایش درآید.

 

ابزار Count : با استفاده از این ابزار می توان یک کانتر یا شمارنده در Program  قرار داده تا در صفحه نمایش ظاهر شود. از شمارنده می توان برای شمارش زمان به ثانیه، دقیقه و ساعت و همچنین برای شمارش روز، ماه و سال استفاده نمود. شمارنده می تواند به صورت معکوس شمار هم پیکر بندی شود.

ابزار Temp : چنانچه یک سنسور دما در برد کنترل و در جای تعیین شده وصل شود و این ابزار در یک Program قرار داده شود، می توان دمای محیط را بر روی تابلو نمایش داد.

 

ابزار Delete : از آن می توان برای حذف اشیاء درون Program ها و حتی خود Program ها استفاده نمود. برای حذف یک شیء و یا یک Program باید روی آن کلیک کرده تا به حالت انتخاب شده در آید و سپس کلید Delete را زده تا حذف شود. تمامی Program ها و اشیاء درون آنها در یک لیست درختی شکل در ستون سمت چپ محیط نرم افزار ظاهر می شوند.

 

ابزار Send : از کلید Send برای کپی کردن برنامه روی برد کنترل استفاده می شود. پس از طراحی برنامه مورد نظر که شامل Program های متعددی می باشد، با زدن این کلید کل برنامه روی برد کنترل کپی شده و در حافظه فلش برد کنترل ذخیره می شود. در این حالت دیگر نیازی به اتصال برد کنترل به کامپیوتر نمی باشد.

 

ابزار  Export : در برد کنترل هایی که دارای پورت USB هستند و امکان انتقال کامپیوتر به محل تابلو وجود ندارد (مواقعی که نیاز به تعویض برنامه تابلو می باشد) ، بعد از طراحی برنامه می توان یک حافظه فلش را به کامپیوتر متصل کرد و بعد از فرمت کردن آن با استفاده از کلید Export  برنامه را به درون فلش منتقل کرد. بعد از جدا کردن فلش از کامپیوتر و قرار دادن آن در پورت USB برد کنترل (البته زمانی که تابلو روشن است)، پس از چند ثانیه اطلاعات برنامه جدید به تابلو منتقل می شود. در حین این جابجایی اطلاعات، صفحه نمایش تابلو موقتاً خاموش می شود و پس از اتمام انتقال مجدداً با برنامه جدید شروع به کار می کند. اکنون می توان حافظه فلش را برداشته تا تابلو به کار خود ادامه دهد.

 

ابزار Adjust Time : می توان برای تنظیم ساعت داخلی برد کنترل البته زمانی که تابلو روشن می باشد استفاده کرد. با این کار شما می توانید ساعت داخلی برد کنترل که برای نمایش زمان و تاریخ فعلی استفاده می شود را تنظیم نمایید.

 

ابزار Preview : پس از قرار دادن یک شیء در Program و انجام تنظیمات آن، می توان از این کلید برای پیش نمایش اولیه آن Program قبل از اینکه روی برد کنترل کپی شود استفاده نمود.

 

اجرای یک مثال ساده

این مثال ساده شما را با جزئیات دیگر نرم افزار آشنا می کند. قبل از هر چیز باید یک صفحه نمایش ساخته شود. با استفاده از منوی File  گزینه New Screen را انتخاب کنید. با این کار پنجره ای باز شده و از شما رمز عبور را درخواست می کند. عدد 168 را وارد و کلید OK را بزنید. پنجره ای مطابق شکل زیر باز می شود.

نام برد کنترل خود را جلوی عبارت Module انتخاب نموده و کلید Next  را بزنید تا به صفحه بعد بروید.

در این صفحه تنها گزینه هایی را که گفته می شود تغییر داده و به سایر گزینه ها دست نزنید. چون ماژول های مورد استفاده در این آموزش تک رنگ قرمز می باشند لذا جلوی عبارت Color گزینهSingle Color را انتخاب کنید. جلوی عبارت Width تعداد پیکسل های کل تابلو را در عرض و جلوی عبارت Height تعداد پیکسل های کل تابلو را در ارتفاع وارد نمایید. سپس جلوی عبارت Scan Mode گزینه Scan(1/4) Snake DownRow(16) Column(8) General P10 را انتخاب نمایید و کلید Next  را زده تا به صفحه بعدی بروید. 

تیک پشت عبارت Use default setting را بردارید. برای رسیدن به سرعت رفرش بیشتر، جلوی عبارت Frequency گزینه 200HZ را انتخاب کنید و نوار متحرک جلوی عبارت Speed را تا آخر به راست بکشید تا بیشترین درخشندگی نور را داشته باشیم. حال بدون تغییر سایر پارامتر ها کلید Finish را زده تا صفحه نمایش ایجاد شود.

با توجه به ستون سمت چپ نرم افزار مشاهده می شود که یک صفحه به نام Screen-1.hd در لیست ایجاد شده است. روی دکمه Program کلیک می کنیم تا یک Program در زیر مجموعه Screen ایجاد شود. سپس روی دکمه Text کلیک کرده تا یک ابزار Text در زیر مجموعه Program ایجاد گردد. با این کار یک محیط ویرایش متن در پائین محیط نرم افزار باز می شود. در فضای خالی آن کلیک کرده تا مکان نما چشمک بزند. کلمه ای را تایپ کرده و به کمک ابزار های محیط ویرایش آن را به وسط صفحه منتقل کنید. سپس از بخش Effect Setting که در سمت چپ محیط ویرایش قرار دارد، جلوی عبارت Display افکت Move Up را انتخاب نمایید. این قسمت تعیین می کند که نوشته شما با چه افکتی وارد صفحه نمایش شود. در سمت راست این افکت سرعت ورود متن به صفحه را روی 50ms قرار دهید. حال جلوی عبارت Clear افکت Move Left را انتخاب نمایید. این قسمت تعیین می کند که نوشته شما با چه افکتی از صفحه نمایش خارج شود. در سمت راست این افکت سرعت خروج متن را از صفحه روی 5ms قرار دهید. در جلوی عبارت Dwell عددی بر حسب ثانیه وارد کنید تا پس از ورود متن به صفحه نمایش اندکی مکث ایجاد شود.  

 

اکنون برای مشاهده نتیجه کار خود کلید Preview را بزنید و پس از مشاهده پیش نمایش، پنجره شبیه ساز را ببندید. برای انتقال برنامه به برد کنترل ابتدا از روشن بودن تابلو و سپس از اتصال کابل برنامه ریزی اطمینان حاصل نمایید و بعد کلید Send را بزنید تا اطلاعات به برد کنترل منتقل شود. پس از انتقال کامل اطلاعات و بررسی نتیجه حاصل روی تابلو می توانید کابل برنامه ریزی را جدا کنید. برای ایجاد Program های دیگر ، ابتدا روی نام Screen کلیک کنید تا انتخاب شود و سپس با استفاده از کلید Program اسلاید دیگری را ایجاد کنید تا پس از اسلاید اول نمایش داده شود.  

 

پایان

 

تهیه و تنظیم: rezaarasteh 

لینک منبع:

http://www.kiasell.com/instruction1.html

 

 




تاريخ : چهار شنبه 22 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط IRANDOWNLOAD

کنترل سروو موتور با PWM

 

همانطور که می دانید سروو موتور ها موتورهایی هستند که قابلیت چرخش دقیق در زاویه های 0 تا 360 درجه (البته نه در همه مدل ها ) دارند. این موتور ها اکثرا در ربات ها و جاهایی که نیاز به چرخش دقیق وجود دارد استفاده می شود ( مثل موتور دوربین مدار بسته ) .

برای چرخش این موتور ها نیاز است یک پالس بر روی پایه وسط اعمال کنید که این پالس قوانین خاصی دارد. این پالس دارای فرکانس خاصی باید باشد ( معمولا 50 تا 100 هرتز ) و عرض پالس مثبت آن باید بین یک تا 2 میلی ثانیه باشد. زمانی که یک میلی ثانیه است موتور کاملا به سمت چپ می رود. هنگامیکه 2 میلی ثانیه است موتور کاملا به سمت راست می چرخد و در حالتیکه 1.5 میلی ثانیه است موتور در حالت وسط قفل می شود.

به نظر کار ساده ای می آید ولی ساخت چنین پالسی با میکرو کار ساده ای هم نیست زیرا شما باید تایمر ها را طوری تنظیم کنید که این پالس در هر لحظه پهنای خاصی داشته باشد. پروژه ای برای شما آماده کرده ایم که بسیار ساده با تنظیم OCR و PWM به موتور جهت بدهید. با زدن هر کدام از کلید ها موتور به یک جهت مایل می شود. در صورتیکه کلیدی نزدید در وسط قرار گیرد. از این پروژه می توانید برای کنترل چرخ جلوی ربات و یا حرکت بازوی ربات و حتی چرخیدن دوربین مدار بسته محل کارتان استفاده نمایید .

 

مشخصات پروژه :
زبان برنامه نویسی : سی ، C
شبیه سازی : پروتئوس
کامپایلر : کدوِیژن
میکرو : Atmega16

 

 

جهت دانلود فایل های این پروژه اینجا کلیک کنید (44KB )


منبع:  www.techno-electro.com


 
مارس 11th, 2012 | 1,514 views | دسته: Code Vision AVR، Servo Motor
برچسب ها: ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،
 




تاريخ : چهار شنبه 22 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط IRANDOWNLOAD

 

 

این پروژه دارای 2 کی پد می باشد که اولی مربوط به 4 عمل اصلی و دیگری دارای توابع مهندسی و مثلثاتی است و به همراه یک LCD که محاسبات را به زیبایی نمایش می دهد. این ماشین حساب یکی از کامل ترین پروژه های AVR می باشد و به زبان C نوشته شده است. به همراه این پروژه ما فایل سورس زبان سی و فایل کد ویژن به همراه فایل پروتئوس آن را برای شما قرار داده ایم . میکروکنترلر به کار رفته ATmega16 می باشد که در بازار فراوان وجود دارد . ماشین حساب مهندسی معرفی شده می تواند توابع زیر را انجام دهد :

 Sin ,Cos , Tan ,Cot , Arc Sin , Arc Cos, Log , Sqrt, Exp

 

جهت دانلود شبیه ساز با پروتیوس و سورس برنامه با کد ویژن اینجا کلیک کنید. ( 54KB )

 

منبع: www.elec4u.ir


 
مارس 10th, 2012 | 2,177 views | دسته: Alphanumeric LCD، Code Vision AVR، Keypad
برچسب ها: ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،




تاريخ : سه شنبه 21 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط IRANDOWNLOAD

کنترل دمای محیط با PID کنترلر

این سیستم به گونه ایست که دمای محیط را در حد دمای مورد نظر کاربر تنظیم و  ثابت نگاه می دارد .
این کنترل دما به وسیله ی یکی از روش های کنترلی یعنی PID کنترل  انجام می شود .
سه استراتژی اعمال کنترل، که کلیه روش های کنترلی به نحوی جزء یکی از آن ها هستند،  شامل کنترل حلقه باز، کنترل پیش خور و کنترل فیدبک یا پس خور می باشد.
الگوریتم PID نیز از رایج ترین نمونه های الگوریتم کنترل بازخوردی است که در بسیاری از پروسه های کنترلی نظیر : کنترل سرعت موتور DC،کنترل فشار، کنترل دما و … کاربرد دارد.
برای طراحی یک سیستم مبتنی بر کنترل PID ، سه پارامتر :
۱-بهره تنا سبی  Kp
2-بهره انتگر الی Ki
3-بهر ه مشتقی Kd
در نظر گرفته میشود.
البته روش سنتی طراحی نیز همان روش سعی و خطاست.
از معایب کنترل PID میتوان به پیچیدگی و زمان بر بودن آن اشاره نمود. روش های جدید نیز برای طراحی کنترلر PID، روش های تکاملی می باشند.
مانند :  الگوریتم ژنتیکی پیوسته ، الگوریتم  ژنتیکی باینری ، الگوریتم مور چه گسسته و پیوسته ، الگوریتم استعماری و … .

این پروژه با میکروکنترلر AVR و به زبان C با استفاده از کامپایلر کدویژن تهیه شده است.

 

جهت دانلود سورس و فایل شبیه ساز اینجا کلیک کنید. (121KB)

 

منبع: www.roboticngo.com  


 
مارس 14th, 2012 | 5,109 views | دسته: ADC، Alphanumeric LCD، Code Vision AVR
برچسب ها: ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،
 

 




 




تاريخ : سه شنبه 21 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط IRANDOWNLOAD

برد آموزشی برای میکروکنترلر AVR و 8051

 

این برد آموزشی به نوعی خاص میباشد. زیرا میتوان بر روی آن از تمامی امکانات میکرو کنترلر های خانواده AVR,8051 به طور همزمان بهره بهره برداری کرد. دقت داشته باشید که فایل PCB این پروژه توسط پروتل DXP باز می شود.

 

جهت دانلود فایل های این پروژه اینجا کلیک کنید. ( 271KB )

 

منبع: www.5volt.ir

 

 

 
مارس 18th, 2012 | 1,022 views | دسته: ADC، ADC، Alphanumeric LCD، Graphic LCD، Keypad، Relay، RS232، RS232، RTC
برچسب ها: ، ، ، ، ، ، ، ،
 

 




 




تاريخ : سه شنبه 21 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط IRANDOWNLOAD
آخرین مطالب

صفحه قبل 1 ... 4 5 6 7 8 ... 14 صفحه بعد

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی